søndag 27. september 2009

Orkide.


Her på orkidefarmen går det fort framover, 11 nye grener som kommer med knopper. Blir litt av ett blomsterflor her om noen uker. Potten denne planten står i er ett av mine bruktkjøp, produsert i Egersund. Har en drømm om gamle potter til alle mine planter, har skaffet meg mange, men er ikke kommet halvveis enda.

8 kommentarer:

  1. heia:)
    koslig at du var innom meg:))
    Ser du er ei driftig dame med mange jern i ilden:))
    orkideer er et studium i seg selv ja;)det er enten eller..har en nå som bare blomstrer i ett sett,nye knopper allerede på veg:))
    Hilsen Bente

    SvarSlett
  2. Hei på deg! Det var koselig at du fant frem til bloggen min og la igjen en hilsen. :)

    Så flink du er som får orkideer til å blomstre om igjen! Jeg klarer ikke det jeg. Mister tålmodigheten, så jeg kaster dem etter noen måneder...

    Jeg har en venninne som har mange orkideer som kommer igjen og igjen, men hun gjør ikke noe spesielt med dem. Har du noen triks å dele? :)

    Håper du får en fin dag!

    SvarSlett
  3. Er ikke mye hokus-pokus. Jeg skjermer de for skarp sol, har de stående på ett bord innenfor glasskarmen. Lite vann og litt orkidegjødsel.

    SvarSlett
  4. Hei hei! Takk for hilsen på bloggen min, så hyggelig at du var innom.

    Du er virkelig flink med håndarbeid, masse flott du har laget! Og så tror jeg forresten at jeg har gått i klasse med ene dattera di på videregående:)

    Ha en fin uke!

    SvarSlett
  5. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min. Det er alltid gøy når nye titter innom :o) Har tittet litt i bloggen din , og duuuuu så flink du er, både med strikking og sying - jeg er mektigt imponert!

    Ønsker deg en flott kveld videre!

    Hildegunn :o)

    SvarSlett
  6. Hei;)Så koselig da;)Tusen hjertlig takk;))Er innom deg for første gang også;)Men,ikkje siste ser eg;)
    Du er utrulig flink!!!
    Ønskerd eg ein kos kveld;)

    SvarSlett
  7. Så mykje fint du lagar.

    Eg har også fått litt dreisen på orkidèar, trur det har noke med at eg flytta i frå ein kjellar til ein ny leilighet. Eg set mine under vatn 1 gang i vekå og gir dei okidè - næring. Er vist litt ulike meiningar om korleis ein skal vatna men så lenge det blir blomster er eg fornøyd :)

    SvarSlett
  8. Hei, og takk for besøk:) Du er en driftig dame ser jeg! Den boleroen var lekker!! Ser vi jobber i samme branje:) Ha en fin dag!

    SvarSlett